Mbledhja e fondeve

Përmbajtja

Përmbajtja

Mbledhja juaj e fondeve mund të ndihmojë që qelizat staminale të regjistrohen të rriten, të kujdesen për më shumë njerëz me kancer të gjakut dhe t'u japin familjeve shpresë për një të ardhme të gjatë së bashku.

Nga vrapimi dhe çiklizmi, te ngritje me parashutë dhe ecje, te kuize dhe topa. Ka pafund mënyra se si mund të përfshiheni në shpëtimin e jetëve!

 

 

Keni tashmë një ide?

Do të donim të dëgjonim për të! Ekipi ynë për mbledhjen e fondeve është këtu për të ndihmuar që ideja juaj të bëhet realitet. Na kontaktoni për të mësuar se çfarë mund t'ju ofrojmë.

Vraponi me ekipin e SFSMDR

Nëse dëshironi të promovoni nevojën për një numër në rritje të dhuruesve të palcës, mund të përfitoni nga garat e shumta në të gjithë vendin. Janë një vend i përshtatshëm për afirmim. Na kontaktoni për të marrë materiale për formimin e një ekipi SFSMDR (bluza, fletushka, pankarta etj.) dhe për të dalë vullnetarisht me punonjësit tanë në organizimin e aksioneve të donacioneve në gara.

Bëni vetë mbledhjen e fondeve

Bukëpjekës i dashur? Kuizator i zgjuar? Plot me ide për eventin tuaj? E shkëlqyeshme! Ju mund të shndërroni çdo gjë në një mbledhje fondesh shpëtimtare. Hidhini një sy ideve më poshtë dhe na tregoni më poshtë se si do të shpëtoni jetë.

 

Nëse doni të mblidhni para për të shpëtuar jetën e njerëzve me kancer në gjak, atëherë ne duam të ndihmojmë! Sigurohuni që të kontaktoni me ekipin tonë të mrekullueshëm të mbledhjes së fondeve për një bisedë.

Ne ju ofrojmë mundësi për mbledhjen e fondeve përmes telefonave celularë me donacion nga Telekom dhe A1. Fondet e dhuruara transferohen drejtpërdrejt në SFSMDR.

Ne kemi gjithçka që ju nevojitet për të filluar – nga idetë dhe frymëzimi, te postera për mbledhjen e fondeve. Jeni në vendin e duhur për të nisur shpëtimin tuaj.

 

Pa ty nuk ka shërim!