Na kontaktoni

Keni një pyetje? Ju lutem provoni: 

Pyetjet e shpeshta >

Keni nevojë të ndryshoni të dhënat tuaja të kontaktit?

Nëse jeni në regjistrin tonë të donatorëve ose jeni një mbështetës, ju lutemi na njoftoni për çdo ndryshim të detajeve. Dërgoni e-mail tek donor.support@sfsmdr.mk.

Mbani kontakte

Të dhënat tuaja janë të sigurta me ne. Ne premtojmë të mbrojmë dhe respektojmë privatësinë tuaj. Ju lutemi referojuni tonë Politika e privatësisë për më shumë informacion se si ne i përpunojmë të dhënat tuaja. Mund të përditësoni preferencat tuaja të kontaktit në çdo kohë donor.support@sfsmdr.mk

Zyra jonë qendrore dhe adresa kryesore është:

Fondacioni Shkencor SPIROSKI – Regjistri i Donatorëve të Palcës
Rajko Zhinzifov nr 48
1000 Shkup
Republika e Maqedonisë

Mund të kontaktoni një nga ekipet tona në +389 71212233 ose +389 23152766. Gjithashtu mund të telefononi në zyrat e Fondacionit tonë Shkencor SPIROSKI – Regjistri i Donatorëve të Palcës në telefonin pa pagesë 08000 8888.

Adresa e-mail për informacion

Adresa e emailit për donatorin

Adresa e-mail për kërkesat e kërkimit

Për të gjitha veprimet e donatorëve për apelimin e pacientëve, ju lutemi telefononi në numrin e telefonit pa pagesë 08000 8888 dhe thirrja juaj do t'i drejtohet ekipit përkatës.