Dhuroni para

Përmbajtja

Përmbajtja

Bamirësia jonë u jep njerëzve një shans të dytë të jetës

Për shumë njerëz, transplantimi i qelizave staminale është shansi i tyre i fundit për të mbijetuar.

Pandemia e Coronavirus ka shkaktuar një mungesë dramatike në të ardhurat tona, si dhe sfida urgjente për të lundruar për të siguruar që pacientët të marrin ende transplantet e tyre jetëshpëtuese në kohë.

Mbështetja juaj është e nevojshme, tani më shumë se kurrë, për t'i ndihmuar më shumë njerëzve një shans të dytë të jetës.

 

Pa ty nuk ka shërim!

SFSMDR është një organizatë bamirësie që bën ndeshje jetëshpëtuese midis njerëzve me kancer të gjakut dhe të huajve të jashtëzakonshëm që janë gati të dhurojnë qelizat e tyre burimore.

Por, për momentin nuk mund të gjejmë ndeshjen më të mirë që i përgjigjet çdo personi që ka nevojë.

Nevojiten 160 euro për të shtuar një shpëtimtar të ri të mundshëm në regjistrin tonë të dhuruesve të palcës. Kjo do të thotë që ju mund të ndihmoni në rritjen e numrit të donatorëve që janë gati dhe presin të shpëtojnë jetë.

 

Pa ty nuk ka shërim!

Dhurimi i parave përmes faqes sonë të internetit

Ju mund të dhuroni një dhuratë të vetme për shpenzimet e tamponit bukal (625 denarë), një dhuratë për dhurimin e palcës (3100 MKD) ose një dhuratë për gjenotipizimin HLA (6200 MKD) përmes faqes sonë të internetit.

Dhuroni para me numra donatorësh nga operatorët celularë

Mund të dhuroni edhe një dhuratë simbolike prej 100 denarë, ndërsa mjetet mund të përdoren për mbulim të pjesshëm të numrit pa pagesë 08000 8888. Përdoruesit e Telekomit mund të telefonojnë në numrin e donacionit 143 404, ndërsa përdoruesit e A1 mund të telefonojnë në numrin e donacionit 143 550.

Dhuroni para nga eCrowd

Fondacioni Shkencor SPIROSKI është anëtare e eCrowd- Platforma e parë Crowdfunding në Maqedoni për organizatat joqeveritare.

Përmes kësaj platforme ju mund të dhuroni fonde për projektin “NGA SHPUNJA BUCKAL TE SHPËTIMI I JETËS“.

Ku shkojnë paratë tuaja?

Shpenzimet në Fondacionin Shkencor SPIROSKI janë kryesisht për punëtorët dhe ngjarjet tjera aktuale. Për më tepër, struktura e shpenzimeve për donator të mundshëm përbëhet nga:

  • Shpenzimet për mbledhjen e tamponit bukal (625 denarë);
  • Shpenzimet për organizimin e aksioneve donatore (3.100 denarë);
  • Shpenzimet për gjenotipizimin e HLA-ADN-së (6.200 MKD).

Shpenzimet për rekrutimin për çdo dhurues të mundshëm në regjistrin e donatorëve të palcës së gjakut kushtojnë 9.925 denarë (rreth 160 euro).