Politika e cookies

Një cookie është një varg informacioni që një faqe interneti ruan në kompjuterin e një vizitori dhe që shfletuesi i vizitorit ia ofron sajtit sa herë që vizitori kthehet. SFSMDR përdor cookie për të ndihmuar SFSMDR të identifikojë dhe gjurmojë vizitorët, përdorimin e tyre të faqes së internetit të SFSMDR dhe preferencat e tyre të aksesit në uebfaqe. Vizitorët e SFSMDR të cilët nuk dëshirojnë të vendosin kuki në kompjuterët e tyre duhet t'i vendosin shfletuesit e tyre që të refuzojnë skedarët e skedarëve para se të përdorin faqen e internetit të SFSMDR, me pengesën që disa veçori të faqes së internetit të SFSMDR mund të mos funksionojnë siç duhet pa ndihmën e skedarëve kuki.