Прибирање средства

Содржини

Содржини

Вашето прибирање средства може да помогне да се зголеми регистарот на матични клетки, да се згрижат повеќе луѓе со крвен канцер и да им се даде на семејствата надеж за долга заедничка иднина.

Од трчање и возење велосипед, до скокање со падобран и планинарење, до квизови и топки. Постојат бесконечни начини на кои можете да се вклучите во спасување животи!

 

 

Веќе имате идеја?

Ние би сакале да слушнеме за тоа! Нашиот тим за собирање средства е тука да ви помогне да ја направите вашата идеја реалност. Контактирајте не за да дознаете што можеме да ви понудиме.

Трчај со тимот на НФСДРС

Доколку сакате да ја афирмирате потребата од зголемен број дарители на срцевина, можете да ги искористите многуте трки низ државата. Тие се соодветно место за афирмација. Контактирајте не за да добиете материјали за формирање тим на НФСДРС (маички, флаери, банери и слично) и да волонтирате заедно со нашите вработени во организирање дарителски акции на трките.

Направи свое прибирање средства

Добар пекар? Умен квизер? Полн со идеи за ваш сопствен настан? Одлично! Сè можете да претворите во спасувачки средства. Погледнете ги идеите подолу и кажете ни подолу како ќе спасувате животи.

 

Ако сакате да соберете пари за да ги спасите животите на луѓето со крвен канцер, тогаш сакаме да ви помогнеме! Стапете во контакт со нашиот прекрасен тим за собирање средства, за разговор.

Ние ви обезбедуваме можности за прибирање средства преку дарителските мобилни телефони од Телеком (143 404) и од А1 (143 550). Даруваните средства директно се префрлаат во НФСДРС.

Имаме сè што ви треба за да започнете - од идеи и инспирација, до постери за собирање средства. Вие сте на вистинското место да започнете со спасување животи.

 

Без тебе нема лек!