Нашиот тим за медиуми е спремен да ви помогне

Добредојдовте во Центар за медиуми во Научна фондација СПИРОСКИ – Дарителски регистар за срцевина.

Доколку сакате повеќе информации за нашата работа, можете да го контактирате нашиот тим за медиуми на +389 71212233 или на info@sfsmdr.mk. Можете исто така да се јавите на бесплатниот телефон од Научна фондација СПИРОСКИ – Дарителски регистар за срцевина на 08000 8888.

За итни јавувања надвор од работното време, ве молиме контактирајте не на +389 70255155.

Молиме забележете, дека горните детали за контакт се само за потребите на медиумите. Ако немате потреба од медиуми, ве молем притиснете тука за да најдете други начини за да стапите во контакт со нас.

Материјали за медиуми

Објавно во медиуми

Социјални мрежи